Το καλύτερο Σαββατοκύριακο!

logo arta volley

Το καλύτερο Σαββατοκύριακο ήταν αυτό που μας πέρασε για τον σύλλογό μας που πετύχαμε το 3 τα 3. Την αρχή κάνανε οι Γυναίκες που νικήσανε στο Αρτινό ντέρμπι την Φιλία με 3-1 σετ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τερματίσουμε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην 3η θέση, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την συμμετοχή μας στα play-off ανόδου για την Α2.
Την σκυτάλη πήρανε οι Κορασίδες που την Κυριακή γράψαμε ιστορία, νικήσαμε στο Αγρίνιο τον Ιωνικό 3-0 σετ και για πρώτη φορά  προκριθήκαμε στην 4άδα και στο final-four.
Το 3 στα 3 ολοκληρώσανε οι Άνδρες μας, με την μεγάλη νίκη στα Γιάννενα επί του Α.Γ.Σ.Ι. με 3-2 σετ και με νίκη την Κυριακή επί της Βολίδας εξασφαλίζουμε και μαθηματικά την πρόκριση στην 4άδα και στα play-off ανόδου  για την Α2.
Οι προπονητές μας έχουν κάθε λόγο να χαμογελάνε, αφού και τα τρία τμήματά μας είναι μέσα στους στόχους, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις Κορασίδες που παίζοντας πολύ καλό Βόλεϊ ισοπεδώσανε μέσα στο Αγρίνιο τον Ιωνικό, κερδίζοντας δικαίως το χειροκρότημα των φιλάθλων της Αγρινιώτικης ομάδος.
Η προσπάθεια και η δουλειά συνεχίζεται, θα ακολουθήσουν τα πρωταθλήματα Παμπαίδων και Παγκορασίδων όπου και εδώ δηλώσαμε συμμετοχή και στόχος μας είναι η διάκριση. Άλλωστε είμαστε η μοναδική ομάδα της Άρτας που συμμετέχει σε όλα τα πρωταθλήματα, στηριζόμενη σε παιδιά αποκλειστικά των Ακαδημιών μας και όχι σε παιδιά που μεταγράφηκαν από άλλους συλλόγους.
Και αυτό βέβαια πιστώνεται στους δύο προπονητές μας Αποστόλη Πορτοβάρα-Γιάννη Σταμούλη, αμφότεροι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα την Πετοσφαίριση και αισθανόμαστε υπερήφανοι που τους έχουμε στο τιμόνι μας. Μην ξεχνάμε ότι οι παιδικές ηλικίες είναι αρκετά ευαίσθητες και χρειάζονται την καθοδήγηση Παιδαγωγών και πάνω από όλα Καθηγητών Φυσικής Αγωγής για να διαμορφώσουν το χαρακτήρα τους και να τα κάνουν ολοκληρωμένες προσωπικότητες στην κοινωνία.