Στο νέο κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Αρταίων ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών στο Χάντμπολ

kleisto gymnastirio t9

Στην Άρτα θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 16 και 17 Φεβρουαρίου 2019 ο 33ος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών στο Χάντμπολ. Πρόκειται για μια απόφαση της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος, η οποία προήλθε μετά την σχετική αίτηση του Δήμου Αρταίων, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου και της Αναγέννησης Άρτας.

Ο τελικός θα είναι ο πρώτος μεγάλος αγώνας και μάλιστα πανελλήνιας εμβέλειας που θα πραγματοποιηθεί στο νέο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Αρταίων, το Κλειστό Γυμναστήριο στους Κωστακιούς χωρητικότητας 1200 θέσεων, το οποίο ο Δήμος Αρταίων ολοκλήρωσε και εγκαινίασε πρόσφατα.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της ΟΧΕ:

«Ο 33ος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών θα διεξαχθεί 16-17 Φεβρουαρίου 2019 στους Κωστακιούς Άρτας με μετάδοση από την Δημόσια Τηλεόραση και την υποστήριξη του Δήμου Αρταίων και της Περιφέρειας Ηπείρου. Πρόκειται για μια στρατηγική επιλογή της Ομοσπονδίας, αφού ο τελικός θα είναι ο πρώτος αγώνας πανελλήνιας εμβέλειας στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης χωρητικότητας 1.200 θεατών, που παραδόθηκε μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η ΟΧΕ ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Χρήστο Τσιρογιάννη και τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη για την συνεργασία και την στήριξη τους στο άθλημα».