Πυρετώδεις ετοιμασίες για το Καρναβάλι Γυναικών Άρτας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 2019

Με γρήγορους ρυθμούς οι γυναίκες της Άρτας προχωρούν στη  διοργάνωση της φετινής καρναβαλικής παρέλασης η οποία θα γίνει το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 με ώρα έναρξης 7 το απόγευμα.

Τα γκρουπ, τα οποία είναι μεικτά, ετοιμάζονται πυρετωδώς και αναμένεται μεγάλη συμμετοχή. Τα θέματα θα είναι επίκαιρα και «πιπεράτα», θα καυτηριάζουν τις πολιτικές και κοινωνικές  καταστάσεις των ημερών, θα διακωμωδούν πρόσωπα και γεγονότα, αλλά δεν θα λείπουν και τα πολύχρωμα κοστούμια, οι εντυπωσιακές στολές και τα έντονα μακιγιάζ.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας, η Άτυπη Επιτροπή του Καρναβαλιού Γυναικών Άρτας συνεργάζεται με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Χρ. Σιαφάκα, με τον κ. Ν. Λιόντο καθώς και με υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Αρταίων έτσι ώστε  να γίνει το πιο επιτυχημένο Καρναβάλι.

Σημαντικό στοιχείο του καρναβαλιού είναι ο εθελοντισμός στον οποίο στηρίζεται η επιτυχία του. Η αυθόρμητη προσφορά πολλών ανθρώπων δημιουργούν ένα μείγμα χαράς και ενθουσιασμού.
Την αφίσα  και την πρόσκληση του καρναβαλιού φιλοτέχνησε η Μελίντα Πανταζή.

Οι καρναβαλιστές θα χορέψουν και φέτος στις μουσικές επιλογές του ραδιοφωνικού  παραγωγού του Δημοτικού Ραδιοφώνου Amvrakia Fm 91,9 Αλέξη Κατσαδωράκη, την  παρουσίαση της παρέλασης θα κάνουν ο Γιώργος Παπαβασιλείου και η Φωτεινή Πανούλα και ο ART TV θα καλύψει  σε ζωντανή σύνδεση την παρέλαση για όσους μείνουν  αραχτοί στον καναπέ τους.

Η Άτυπη Επιτροπή του Καρναβαλιού απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλες και όλους για μια δημιουργική συμμετοχή στο καρναβάλι του 2019 γεμάτη φαντασία, χιούμορ και σάτιρα.

 Για δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα:

Κική Μανοπούλου: 6936393456

Κυριακούλα Κουτσούμπα: 6978595133

Λαμπρινή Τρομπούκη: 6948805702

 Για  περισσότερη ενημέρωση  στη σελίδα μας στο  facebook: Καρναβάλι Γυναικών Άρτας.