Η επίσκεψη της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως στην Άρτα

kerameos 1

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως στην Άρτα την Παρασκευή 7/2/2020.

Η περιοδεία ξεκίνησε από το πρωί με επισκέψεις στα σχολεία της περιοχής μας και ειδικότερα στο Μουσικό Σχολείο Άρτας στο 3ο και 5ο Δημοτικό Σχολείο  στο 2ο ΓΕΛ Άρτας στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στο Γλυκόρριζο και τέλος στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Έγινε εκτενής διάλογος με μαθητές, εκπαιδευτικούς, και γονείς. Καταγράφηκαν τα αιτήματα και οι προτάσεις όλων.

Η Υπουργός παρουσίασε την υλοποίηση του κυβερνητικού έργου και δεσμεύτηκε να εξετάσει τα ειδικά αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας της Άρτας.

Το απόγευμα παραχώρησε συνέντευξη τύπου στο ART TV  στην συνέχεια επισκέφτηκε την Ιερά Μητρόπολη Άρτας, είχε συνάντηση στα γραφεία της ΝΟΔΕ Άρτας με Δ.Σ και μέλη της ΔΑΚΕ Εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν.Άρτας. Τέλος στο Ξενοδοχείο Βυζαντινό συναντήθηκε με Αιρετά στελέχη της τοπικής Αυτοδιοίκησης Α/Β βαθμού.

Το βράδυ πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Άρτας και των τοπικών επιτροπών στον Πολυχώρο Πολιτεία με πολύ μεγάλη συμμετοχή των μελών και φίλων της ΝΔ.