‘Ημέρες Φωτογραφίας στην Άρτα από την Φ.Ο.Α

poster finally

Από τις 12 έως τις 18 Ιουνίου 2019 γιορτάζουμε την τέχνη της φωτογραφίας με 10 φωτογραφικές εκθέσεις σε διάφορα σημεία της Άρτας με επίκεντρο την Δημοτική Πινακοθήκη «Γ. Μόραλης».

1. Δημοτική Πινακοθήκη – Κεντρική έκθεση Επιμέλεια εκθέσεων: Αχιλλέας Νάσιος – Ευγενία Αραβαντινού Ισόγειο: Με τίτλο «Το Μυστήριο της ΦΟΑ» εκτίθενται τ’ αποτελέσματα των προσπαθειών των μελών της ΦΟΑ να αποδώσουν οπτικά την αίσθηση του μυστηρίου. 1 ος όροφος: Έκθεση προσκεκλημένων φωτογράφων και εισηγητών της ΦΟΑ. Συμμετέχουν οι: Αλέξης Βασιλικός, Λουλουδιά Γρέδη, Ιωάννης Μπενέκος, Τάσος Μπίρης, Άκης Χρήστου, Ευγενία Αραβαντινού και Αχιλλέας Νάσιος Εγκαίνια έκθεσης: Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 19:30 Η έκθεση πλαισιώνεται ακόμη με προβολή φωτογραφιών από το Καρναβάλι γυναικών Άρτας που φωτογραφήθηκαν από τα μέλη της ΦΟΑ που συμμετείχαν στο διήμερο εντατικό σεμινάριο με τον Αχιλλέα Νάσιο. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα γίνουν και οι παρουσιάσεις του έργου των προσκεκλημένων φωτογράφων Λουλουδιάς Γρέδη και Τάσου Μπίρη καθώς και μια βραδιά retro με προβολές slides και φωτογραφίες τραβηγμένες με pinhole camera.

2. Νέα Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Αρταίων Με τίτλο “Freedom” εκτίθενται οι 11 συμμετοχές των φωτογραφικών ομάδων του Δικτύου Έντευξις, μεταξύ των οποίων και η ΦΟΑ, που συμμετείχαν στο διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας Photometria Festival 2019

3. Καφέ Florian Ο Μιχάλης Ευαγγέλου εκθέτει το έργο του με τίτλο “In the belly of time”

4. Χάρτα Η Ροζίνα Καρκαμπούνα εκθέτει το έργο της με τίτλο “Αγροτική Κατάθλιψη”