Η παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων της Ριζοσπαστικής Δημοτικής Αλλαγής

ekdil3

Στην κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου Άρτας, παρουσιάσαμε την Μ. Δευτέρα 22 Απρίλη 2019, τις προγραμματικές μας θέσεις! Μια συλλογική προσπάθεια σε έναν συλλογικό αγώνα!

Τρεις είναι οι βασικοί λόγοι που μας δίνουν το κουράγιο, την αποφασιστικότητα και την ισχυρή θέληση,  να προχωρήσουμε δυναμικά:

  1. Το ότι δεν ανεχόμαστε  να βλέπουμε τον Δήμο μας να βουλιάζει στο σημερινό τέλμα,  με ευθύνη κομματικών, κυβερνητικών, αυτοδιοικητικών και άλλων συστημάτων εξουσίας. Εμείς αγαπάμε ουσιαστικά και βαθιά τον τόπο μας και είμαστε διατεθειμένοι  να αγωνιστούμε με όλο μας το είναι γι΄αυτόν. Ονειρευόμαστε μια Άρτα ΖΩντανή, νεανική, σύγχρονη, αλλιώτικη και όμορφη, στην οποία να αξίζει να ζούμε εμείς και τα παιδιά μας!
  2. Στην παραπάνω αγωνία και επιθυμία μας, δεν είμαστε μόνοι. Τη μοιραζόμαστε με πάρα πολλούς συνδημότες μας. Γιατί η Άρτα, ευτυχώς, διαθέτει ένα τεράστιο, ανεκμετάλλευτο, αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό, πλούσιο, σε  ικανότητες, σε γνώσεις, σε κοινωνική προσφορά, σε εμπειρίες και αγώνες, το οποίο μπορεί να συμβάλει τα μέγιστα ώστε να βγει ο Δήμος μας από τη στασιμότητα.
  3.  Γιατί η σημαντική  δράση και η παρουσία της παράταξής μας  στα δημοτικά πράγματα, καθ΄όλη την προηγούμενη 5ετία, δεν μας επιτρέπει –σε καμία περίπτωση- να τα παρατήσουμε και να πάμε σπίτια μας. Γιατί είναι μια δράση αναγνωρισμένη και  καταξιωμένη στη συνείδηση των συμπολιτών μας.

Σε μια εποχή μεγάλης οικονομικής κρίσης, λιτότητας και σφιχτών δημοσιονομικών πολιτικών, με  τραγικά μειωμένους πόρους προς την αυτοδιοίκηση και πολλαπλές ανάγκες μιας τσακισμένης από τη φτώχεια και την ανεργία κοινωνίας, σε μια εποχή όπου όλα εκχωρούνται ή  ξεπουλιούνται – από το νερό και τα κοινωνικά αγαθά, μέχρι τους δημόσιους χώρους και τις υπηρεσίες- σε μια εποχή όπου θεοποιείται το ατομικό, έναντι του συλλογικού και όπου τα οράματα και οι ιδέες  ποδοπατούνται έναντι της σκοπιμότητας, του κέρδους και της «καρέκλας», εμείς ΚΟΝΤΡΑ στο ΡΕΥΜΑ, τολμάμε να ονειρευόμαστε, να διεκδικούμε και να πιστεύουμε ότι είναι εφικτός ένας άλλος δρόμος και ένα άλλο ΟΡΑΜΑ για την Άρτα. Θα τα καταφέρουμε!

Ευχαριστούμε όλες και όλους για την θερμή παρουσία τους και την στήριξη του αγώνα μας!

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ
Υποψήφια Δήμαρχος – ΛΙΤΣΑ ΚΙΤΣΑΝΤΑ