Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

anagennisi handball

              ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ

Μία ομάδα σαν τη ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ με 12 Πρωταθλήματα και 10 Κύπελλα με 31    χρόνια παρουσία στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Γυναικών και με επιτυχίες στα Ευρωπαικά πρωταθλήματα, έχει μάθει να βρίσκεται ψηλά και για αυτό πραγματοποίησε 7 μεταγραφές ουσίας, που θα της δώσουν άλλη δυναμική στο να ανεβάσει το επίπεδο στη φετινή Α1 γυναικών.

Η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε  φέτος να δώσει την προπονητική σκυτάλη στην αξιόλογη και έμπειρη, Γρηγορία Γκόλια, που έχει συνδέσει το όνομά της με την Άρτα και πολλούς τίτλους και γνωρίζει τη συνταγή για αξιόλογο χάντμπολ και επιτυχίες.

Στο ρόστερ της ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ προστέθηκαν οι πρόσφατα παγκόσμιες πρωταθλήτριες με την Εθνική Γυναικών, Ελένη Μούρνου και Ελισάβετ Μάστακα, όπως και οι Νούλα, Προκοπίδου,Τσαουσίδου, με κύπελλα και διεθνείς συμμετοχές στο παλμαρέ τους.

Τα γκολπόστ θα υπερασπιστεί η Νιγκίνα Σαίντοβα, η πολύπειρη τερματοφύλακας με παραστάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, επιπέδου champion’s league.

Στο κομμάτι των υποδομών με στόχο την αναβάθμισή τους την κύρια επίβλεψη θα έχει η Γρηγορία Γκόλια με συνεργάτιδες την Σαίντοβα και τη Δήμου, ενώ τεχικός σύμβουλος θα αναλάβει ο Σωτήρης Ντάλας, με παλαιότερη προπονητική θητεία στην Αναγέννηση.

Μαζί με τις Σκάρα, Σκουτέλα, Βράτσεβα, Μπαλάφα, Καλοιδή, Κουλτούκη, Μέγα, Κανάρα, Παπανδρέου, Κουρέλη. Μάμαλη, η ομάδα μας δημιουργεί ένα αξιόμαχο σύνολο με υψηλές βλέψεις, όπως άλλωστε της αξίζει με γνώμονα την ιστορία της.

Καλούμε τους φιλάθλους να συμπαρασταθούν και να βοηθήσουν με κάθε τρόπο την προσπάθειά μας όντας ο 8ος παίκτης και γεμίζοντας ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο της πόλης σε κάθε εντός έδρας αγώνα.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το χορηγό ονομασίας ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, τον μέγα χορηγό ΙΟΝ, τον Δήμο Αρταίων και τους μικρότερους χορηγούς και υποστηρικτές μας, που δηλώνουν παρών και είναι κοντά στην ομάδα.

Εμείς δεσμευόμαστε να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία της Αναγέννησης και να συνεχίζουμε να κάνουμε περήφανο τον λαό της Άρτας,της Ηπείρου,της Ελλάδα. Γιατί η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ είναι ιδέα, είναι ιστορία, είναι ομάδα όλων μας.

                                                   ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ