Γ.Α.Σ. Αναγέννηση Άρτας (Πρόγραμμα φιλικών αγώνων και προετοιμασία)

Anagennisi_logo

Τα νέα της ομάδας μας:

«Η προετοιμασία και το πρόγραμμα των πρώτων φιλικών παιχνιδιών»

 

Τρία φιλικά παιχνίδια έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στο επόμενο διάστημα και εντάσσονται στο πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας μας που ξεκίνησε την Δευτέρα 6 Αυγούστου.

Το πρώτο φιλικό θα διεξαχθεί το Σάββατο 18/8 στο Δημοτικό γήπεδο Καμπής, με αντίπαλο την Α.Ε. Ξηροβουνίου.

Επόμενο φιλικό έχει ορισθεί για το Σάββατο 25/8 στο Δημοτικό γήπεδο των Κωστακιών, όπου η Αναγέννηση Άρτας θα υποδεχτεί μια ιστορική ομάδα της ευρύτερης περιοχής μας, τον ΠΑΣ Πρέβεζα.

Το αμέσως επόμενο Σάββατο 1/9 στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” και  με γηπεδούχο την ομάδα του Π.Α.Σ. Πρέβεζα, θα διεξαχθεί η αντίστοιχη φιλική αναμέτρηση με φιλοξενούμενη αυτή τη φορά την ομάδα μας.

Να σημειώσουμε ότι λόγω έργων (ολική ανακατασκευή του χλοοτάπητα) στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας, η προετοιμασία της ομάδος μας γίνεται στο γήπεδο Γ. Γιολδάσης (ΚΤΕΛ) έως στις 14/8 και στη συνέχεια στο δημοτικό γήπεδο της Γαβριάς, όπως βέβαια και οι αγώνες των φιλικών παιχνιδιών θα γίνονται σε κοντινά Δημοτικά γήπεδα.

Εντός των ημερών επίσης θα οριστικοποιηθεί από πλευράς διοικήσεως της ομάδος μας η ημερομηνία που θα γίνει η πρώτη μεγάλη ανοικτή συγκέντρωση της ομάδας μας σε κεντρική αίθουσα της πόλης.