Εντυπωσιακή η πρώτη συμμετοχή σε διαγωνισμό της Λέσχης Μοντελιστών Άρτας

arta club final logo 2

Ένα υπέροχο διήμερο για τους φίλους του μοντελισμού πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο του Δημαρχειακού Μεγάρου στην Θεσσαλονίκη το σαββατοκύριακο 25-26/11.

Η έκθεση-διαγωνισμός του Συλλόγου Μοντελιστών Βορείου Ελλάδος “Πήγασος” δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τις διεθνείς εκθέσεις και η συμμετοχή ξεπέρασε τις προσδοκίες και των πιο αισιόδοξων μελών του συλλόγου καθώς,

198 μοντελιστές από κάθε γωνιά της Ελλάδος:

Θεσσαλονίκη, Άρτα, Καβάλα, Χαλκίδα, Σέρρες, Γιάννενα, Λάρισα, Βόλο, Καρδίτσα, Αθήνα, Αίγιο, Χανιά, Κέρκυρα, Βέροια αλλά και τις γείτονες χώρες,Σερβία,Βουλγαρία και Σκόπια με τα υψηλού επιπέδου εκθέμματά τους (496 συνολο) άφησαν άφωνους τους επισκέπτες της έκθεσης.Μοντελιστές και μη.

Εντυπωσιακή ήταν και η πρώτη συμμετοχή σε διαγωνισμό των μελών της Λέσχης Μοντελιστών Άρτας,κατάφεραν να αποσπάσουν 9 διακρίσεις σε σύνολο 13 εκθεμμάτων.

Ένα ποσοστό διόλου ευκαταφρόνητο που θέτει τις βάσεις για ακόμη καλύτερη παρουσία  στους διαγωνισμούς  του 2018.

DSCN4893

Για τη Λέσχη Μοντελιστών Άρτας συμμετείχαν οι:

Μάτος Γιώργος στην κατηγορία 1α-Ιστορική Φιγούρα, επίπεδο Master με 1 Χρυσό,3 Ασημένια και 1 Χάλκινο μετάλλιο

Κιτσαντάς Γιάννης στην κατηγορία 3β-Στρατιωτικά Οχήματα, επίπεδο Standard με 1 Χάλκινο και 1 Highly Commended

Κουτσούκος Γιώργος στις κατηγορίες 2-Στρατιωτικά Διοράματα και 4β-Αεροσκάφη και Ελικόπτερα σε επίπεδο Standard με 1 Χάλκινο και 1 Highly Commended αντίστοιχα.

Στόχος της λέσχης για την νέα χρονιά είναι η ακόμη καλύτερη οργάνωσή της,καθώς από σήμερα,καλωσορίζει τους μοντελιστές της περιοχής που ασχολούνται με R/C μοντέλα(τηλεκατευθυνόμενα) και πλέον εντός της Λέσχης δραστηριοποιούνται δύο τμήματα,Στατικού και Τηλεκατευθυνόμενου μοντελισμού.

Να συνεχίσει με την ίδια δυναμική που ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη και στους διαγωνισμούς του 2018,

καθώς και η συνάντηση με τους αρμόδιους φορείς της περιοχής ώστε το 2019 να πραγματοποιήσει την δική της έκθεση-διαγωνισμό στην πόλη μας.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την έκθεση θα αναρτηθεί στη σελίδα μας στο Facebook: Λέσχη Μοντελιστών Άρτας (www.facebook.com/scalemodelclubarta)  μέσω της οποίας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή αλλιώς στο email: scalemodelclubarta@gmail.com