Ένα όραμα του «ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ» που με τη βοήθεια του Δήμου θα γίνει πραγματικότητα

logo makriyannis

Την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017 , με ιδιαίτερη χαρά ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα του δημάρχου της πόλης μας, Χρ. Τσιρογιάννη και του αντιδημάρχου Πολιτισμού, Κώστα Χαρακλιά, για μια πρώτη συζήτηση σχετικά με την πρότασή μας, για διοργάνωση από τον «Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ» 1ου φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου στην Άρτα. Η πρότασή  μας , έγινε για πρώτη φορά και προφορικά κατά την επίσκεψη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου (μετά την ανάληψη καθηκόντων) του Συλλόγου στο Δημαρχείο και κατά την συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο, Χρ. Τσιρογιάννη και τον αντιδήμαρχο Οικονομικών,  Χρ. Σιαφάκα, τον Φεβρουάριο του 2017. Στη συνέχεια και μετά την διάκριση του Θεατρικού μας τμήματος στο φεστιβάλ του Δήμου Μονεμβασιάς, ξανασυζητήθηκε η πρότασή μας κατά την βράβευση του Θεατρικού από το Διοικητικό Συμβούλιο και μέσα από συνέντευξη τύπου σε τοπικά ΜΜΕ.

Έτσι λοιπόν, καταθέσαμε πλέον και εγγράφως την πρόταση, στις 13 Οκτωβρίου 2017 και λάβαμε αριθμό πρωτοκόλλου 39261 από τον Δήμο Αρταίων, ζητώντας επίσημα πλέον την συνδιοργάνωση και οικονομική – τεχνική υποστήριξη.

Στην πρόταση που κατατέθηκε αναλύουμε το σκεπτικό μας,  τους στόχους  και τα προσδοκώμενα οφέλη ενός τέτοιου φεστιβάλ  που σημειωτέον  «Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ» είχε και παλαιότερα διοργανώσει.

Μετά απ’ αυτό είμαστε υποχρεωμένοι  να ευχαριστήσουμε τον Δήμο μας και ειδικά τον κ. Τσιρογιάννη, δήμαρχο Αρταίων και τον αντιδήμαρχο κ. Χαρακλιά που σκέφτηκαν ζεστά την πρότασή μας για στήριξη μιας τέτοιας διοργάνωσης από έναν Σύλλογο με μεγάλη ιστορία, όπως «Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ».

Επίσης ευχαριστούμε τους αντιπροσώπους των άλλων συλλόγων που ήταν στην συνάντηση και που ορθώς ο δήμαρχος κάλεσε  διότι σίγουρα θα χρειαστεί η συνδρομή τους για την άρτια διοργάνωση του ερασιτεχνικού φεστιβάλ που οραματιστήκαμε και ονειρευτήκαμε αρκετούς μήνες πριν και ήδη έχουμε κάνει τις πρώτες κινήσεις και επαφές με ανάλογα φεστιβάλ της χώρας .

Την παρούσα επιστολή υπογραφούν όλα τα μέλη του ΔΣ του «ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ»