Ευχαριστήριο μήνυμα Προέδρου Ν.Ε ΤΕΕ Ν. Άρτας Ευάγγελου Χρηστάκη

xristakis

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους για τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία στο Νομό Άρτας αλλά και σε όλη τη Περιφέρεια Ηπείρου. 

Το θετικό είναι ότι οι συνάδελφοι δώσανε ένα ηχηρό παρών και ψήφο εμπιστοσύνης στην νέα αναπτυξιακή πορεία της χώρας, στις αναπτυξιακές ψηφιακές μεταρρυθμίσεις που υλοποιεί και προωθεί το ΤΕΕ, με ταυτόχρονη εντολή ολοκλήρωσης και εφαρμογής τους, για την αναβάθμιση του επαγγέλματος του Μηχανικού και του ΤΕΕ. Η συμμετοχή δίνει ένα μήνυμα ευθύνης και προοπτικής από τον τεχνικό κόσμο προς τη κοινωνία.

Επίσης θέλω να συγχαρώ όλες τις παρατάξεις για το αποτέλεσμα που φέρανε και τις καλώ να εργαστούμε όλοι μαζί, από την επόμενη μέρα, για ένα εξωστρεφές Τεχνικό Επιμελητήριο που στόχο θα έχει τη προάσπιση των συμφερόντων μας και τη δημιουργία εκείνων των προϋποθέσεων που θα εξασφαλίσουν την επιστροφή της χώρας μας σε αναπτυξιακούς ρυθμούς.

Προσωπικά ευχαριστώ τους συναδέλφους που στήριξαν με τη ψήφο τους τα ψηφοδέλτια της ΔΚΜ (Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών) και τη φέρανε Πρώτη Δύναμη στην Aντιπροσωπεία του Περιφερειακού τμήματος Ηπείρου με ποσοστό 41,75% και στη Κεντρική Αντιπροσωπεία με ιστορικό ποσοστό 39,66%.

Τέλος αξίζουν συγχαρητήρια στον Αρτινό συνάδελφο και Πρόεδρο ΤΕΕ Γιώργο Στασινό που σαν επικεφαλής της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών κατάφερε μία ιστορική νίκη.