Δημήτρης Βαρέλης ο κατάλληλος άνθρωπος τη κατάλληλη στιγμή

20190322_131745

Από τα στρατιωτικά του καθήκοντα ως Διοικητής του ΚΕΝ Αρτας ο Δημήτρης Βαρέλης με καταγωγή από το Κομπότι αναζητούσε έναν άλλο δρόμο προάσπισης και προσφοράς στον συνάνθρωπό του. Και τον βρήκε όταν εκλέχθηκε για πρώτη φορά το 2014 Περιφερειακός Σύμβουλος Ηπείρου με τον συνδυασμό του Αλέκου Καχριμάνη «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη».

Έκτοτε ο Δημήτρης δεν έπαψε στιγμή να βρίσκεται παρών και να βοηθά στα προβλήματα της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας και να προασπίζει τα συμφέροντα του τόπου μας.

FB_IMG_1553762111037

Με τη συμμετοχή του στο Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Διαχείρησης Πάρκου Τζουμέρκων, Περιστερίου & Χαράδρας Αράχθου, συνέβαλλε τα μέγιστα,  στο να γνωστοποιήσει και να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες για την αξιοποίηση  του Πάρκου και της φύσης του.

20190411_202938 (1)

Το 2018 ανέλαβε Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης  με αρμοδιότητα τον τομέα Αλιείας και ειδικά θέματα Ανάπτυξης, Βελτίωσης και Προστασίας του Αμβρακικού Κόλπου. Πιστός στα καθήκοντά του με τη καλή συνεργασία με τους αρμόδιους,  την άμεση επαφή και πληροφόρηση,  επίλυε με τις παρεμβάσεις του αρκετά από τα πολλά καθημερινά προβλήματα που προέκυπταν σε αυτόν τον ευαίσθητο χώρο όπως είναι  ο Αμβρακικός.

Η καθημερινή επαφή που είχε κι έχει με τους πολίτες στη πόλη και στα χωριά , τον έχουν διαμορφώσει ως έναν  καλό  γνώστη των περίπλοκων ζητημάτων που προκύπτουν στη Περιφερειακή Ενότητα Άρτας κι έχει πλέον την εμπειρία με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο να επιλύσει αρκετά από αυτά μέσα από σωστές κατευθύνσεις, συνεργασίες και παρεμβάσεις.

Με σεβασμό στον θεσμό Περιφερειακού Συμβούλου Ηπείρου ζητάει εκ νέου τη ψήφο του Αρτινού πολίτη στις εκλογές ώστε να θέσει νέους ορίζοντες για το μέλλον του τόπου μας.